Fotowedstrijd ‘Vrij of gevangen?’
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Voel je je vrij of gevangen? Mag je eigenlijk wel denken wat je wil? Ben je vrij om te uiten wie je bent, of voel je je gevangen in je gedachten of zelfs in je eigen lichaam? Heb je de vrije keuze om te zijn wie je bent? Om te doen wat jijzelf het beste vind?  Kan je je gevoelens ‘vrij’ uiten? Voel je je gevangen in een relatie of een maatschappij? En kan je zomaar afstappen van tradities of is hier geen ontsnappen aan? Vrij of gevangen, hoe ervaar jij jouw leven?

Het is aan jou om je creativiteit aan te spreken en een geweldige foto te maken waar je jouw idee in kwijt kan. Denk hier eens over na en probeer dit weer te geven in een originele foto.

In het eerste weekend van februari 2019 zullen alle inzendingen van de fotowedstrijd te bewonderen zijn in een tentoonstelling. Dan zullen ook de winnaars uit de verschillende categorieën in de bloemetjes gezet worden met een leuke prijs.

Er zijn verschillende categorieën waarin je kan deelnemen:

6 tot 10j                          1ste € 75, 2de € 50, 3de € 25

11 tot 15j                        1ste € 75, 2de € 50, 3de € 25

16 tot 20j                        1ste € 75, 2de € 50, 3de € 25

+20j                                 3 flessen champagne

Scholen                          € 150,- voor de winnende inzending van de scholengemeenschap.

Speciale prijs t.w.v. € 75,- voor de meest originele inzending  aangeboden door HV Maasland

 

 

BELANGRIJK OM MEE TE DOEN!

Je leeftijd op 31.12.2018 bepaalt in welke categorie je kan deelnemen! Dus vermeld zeker duidelijk je geboortedatum. Geef je foto een originele titel en 2 korte zinnen uitleg waar je foto over gaat. Deelname is gratis. Je inzending (max. 3 foto’s) mag je opsturen naar vita.humana@telenet.be. Zorg voor een goeie kwaliteit. Enkel eigen gemaakte foto’s worden toegelaten, dus geen foto’s van internet.  Vermeld je volledig adres.

 

Locatie: VOM ‘Vita Humana’, Prinsenhoflaan 29, 3680 Maaseik

Toegangsprijs:  gratis Inschrijving: vita.humana@telenet.be of 089 51 91 40

Organisator: Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Maasland ‘Vita Humana’ i.s.m. HV Maasland

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik