Lezing ‘Orgaandonatie en transplantatie’ 20u00
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Over orgaandonatie en transplantatie na overlijden bestaan veel misvattingen en vooronderstellingen. Maar wat is orgaandonatie eigenlijk? Hoe vaak komt het voor? Waarom is het belangrijk om je te registreren in het Donorregister, ongeacht de keuze die je maakt? En hoe worden verwanten betrokken bij de beslissing als een dierbare is overleden?

Re-born to be alive vzw staat in voor de promotie van orgaandonatie & transplantatie met het oog op het  bekender en bespreekbaarder maken van orgaandonatie. Mensen even laten nadenken over dit onderwerp, ook al is het een ver van je bed show. Mensen aansporen om er thuis over na te denken en te spreken maakt het zoveel gemakkelijker als je er plots mee geconfronteerd wordt. Want wat als het jouw kind, tante, vader, … was die wacht op een orgaan. Iedereen krijgt graag een tweede kans en daar willen wij een heel klein beetje in helpen.

Prijs: gratis

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik