Lezing Waardig Levenseinde 19u30
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Gastspreker van op deze avond is Prof. Dr. Wim Distelmans, kankerspecialist en professor in de palliatieve geneeskunde aan de VUB. Hij pionierde in België voor de erkenning van palliatieve zorg en vocht voor het recht op euthanasie. Hiervoor werd hij in 2003 bekroond met de Arkprijs van het Vrije Woord. Hij is o.a. voorzitter van de palliatieve thuiszorg OMEGA, richtte met de steun van UZ Brussel in Wemmel TOPAZ op, het eerste dagcentrum voor ernistig zieken, en ontwikkelde het LEIF-project. hij was voorzitter van de Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen en is momenteel voorzitter van de Federale Commissie Euthanasie.

 

Inkom: gratis, maar inschrijving verplicht.

Inschrijving via: 089 77 74 21 of maasmechelen@demens.nu

Locatie: CC Maasmechelen, Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisatie: HuisvandeMens, DeMens.nu, Humanistisch Verbond, Willemsfonds, A.Vermeylenfonds, Liberale Mutualiteit Limburg en De Voorzorg.

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik