VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

VitaFilm ‘Black’ 20u00
22 Februari 2018

’Black’ vertelt het rauwe verhaal van de vijftienjarige Mavela – zwart en lid van de gevreesde Brusselse jeugdbende “Black Bronx”. Ze wordt brutaal gedwongen om te kiezen tussen loyaliteit en liefde wanneer ze halsoverkop verliefd wordt op een  Marokkaanse jongen uit de rivaliserende gang “1080”. Maar één ding leert Mavela snel: ‘Eens een bendelid, altijd een bendelid; bij de Black Bronx geraak je nooit meer weg.’

 

Prijs: 3 euro (incl. drankje tijdens de pauze)

 

 

Een uitgebreid buffet met koffiekoeken, broodjes en verschillende soorten beleg komt u hier tegen. Een bord met spek en eieren erbij en uw zondagmorgen kan al niet meer stuk.

Gelieve steeds in te schrijven voor deze ontbijten!

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

 

Over orgaandonatie en transplantatie na overlijden bestaan veel misvattingen en vooronderstellingen. Maar wat is orgaandonatie eigenlijk? Hoe vaak komt het voor? Waarom is het belangrijk om je te registreren in het Donorregister, ongeacht de keuze die je maakt? En hoe worden verwanten betrokken bij de beslissing als een dierbare is overleden?

Re-born to be alive vzw staat in voor de promotie van orgaandonatie & transplantatie met het oog op het  bekender en bespreekbaarder maken van orgaandonatie. Mensen even laten nadenken over dit onderwerp, ook al is het een ver van je bed show. Mensen aansporen om er thuis over na te denken en te spreken maakt het zoveel gemakkelijker als je er plots mee geconfronteerd wordt. Want wat als het jouw kind, tante, vader, … was die wacht op een orgaan. Iedereen krijgt graag een tweede kans en daar willen wij een heel klein beetje in helpen.

Prijs: gratis

Iedereen van harte welkom op het Paasontbijt. Spek en eieren, ontbijtkoeken, een geurig kopje koffie of thee, u komt het hier allemaal tegen. Deze editie wordt u ook een gratis glas CAVA aangeboden.

Gelieve op voorhand even in te schrijven zodat we voor iedereen lekkers kunnen voorzien.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

 

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik