VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Deze tentoonstelling is het resultaat van een     maandenlange  wedstrijd. Vele uren fotograferen en denkwerk gingen vooraf aan een 200-tal inzendingen.  De vele foto’s zijn zeer bedachtzaam samengesteld en op objectieve wijze gejureerd. De mooiste foto’s zijn vandaag te bewonderen in een heuse fototentoonstelling. De meest originele en aansprekende foto’s worden vandaag ook bekroond met een mooie prijs en dit samen met een drankje en een hapje.

De tentoonstelling zal vanaf maandag 5 februari nog twee weken lang te bezoeken zijn tijdens de kantooruren van 9u tot 17u.

Inschrijving: uitnodiging vernissage per post

Organisatie: Vita Humana i.s.m. HV Maasland

 

Ontbijtcafé 9u00 tot 12u30
4 Februari 2018

U kan iedere eerste zondag van de maand in de Vita terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Gezellig samen zitten en babbelen over de afgelopen week of al vooruit kijken naar de komende en dit tijdens een heerlijk ontbijtje. Dat is de kernzaak van deze zondagen.

Gelieve even op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn weer zeer gegeerd.

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

 

Het waargebeurde verhaal van Madalyn Murray O’Hair, een uitgesproken Amerikaanse atheïste. Ze voerde een strijd met als doel dat er niet meer gebeden moest worden op openbare scholen. The Most Hated Woman in America vertelt het verhaal van haar historische rechtszaken tot haar notoire ontvoering.

Madalyn werd in 1964 tot de meest gehate vrouw in Amerika benoemd door het tijdschrift Life.

 

Prijs: 3 euro

(incl. drankje tijdens de pauze)

 

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust zich in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

 

Prijs: 3 euro (incl. drankje tijdens de pauze)

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik