VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Op deze TWEEDE zondag van de maand mei kan u in de Vita terecht voor een uitgebreid ontbijt. Spek en ei, ontbijtkoeken, een geurig kopje koffie of thee, u komt het hier allemaal tegen.

Gelieve in te schrijven voor deze activiteit.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

Samen eten en tegelijk andere culturen ontdekken is een mooie ervaring. De gerechten zijn met liefde gemaakt en achter ieder gerecht schuilt een verhaal.  Wat is er nu mooier dan een mix van verschillende culturen en samen met elkaar aan tafel te gaan?

Tijdens deze multiculturele eetavond kunt u contact    leggen met andere gasten en informatie krijgen over   verschillende gerechten, gewoontes en tradities.  Ontmoeting en gezelligheid staan hier centraal. Onze huiskok staat garant voor een uitgebreid en overheerlijk menu.  Zoals elk jaar tovert hij de meest originele – multiculturele – gerechten uit zijn kookpot. Dit mag u zeker niet missen!

Prijs: Volwassenen 20,- euro

Kinderen (-12j) 12,- euro

Exclusief dranken!

 

Vanuit de 4 elementen gaan we samen op zoek naar wie je bent om je te wapenen tegen veel voorkomende welzijnsziekten zoals BURNOUT, stress en oppervlakkigheid.

De basis van deze zoektocht is gebaseerd op een natuur-filosofische aanpak in combinatie met bepaald kruidengebruik.

De avond wordt afgesloten met een 4-elemententest om informatie te winnen over jezelf zodat je preventief stappen kan ondernemen om bepaalde ziekten en klachten te kunnen herkennen en indijken.

Met gastspreker: Francesco Catalano

Prijs: 5 euro

 

Op deze zondag staat een heerlijk ontbijt op u te wachten. Spek en eieren, ontbijtkoeken, verschillende soorten brood en beleg, koffie, thee en veel meer zal ook dit keer niet ontbreken.

Het is het laatste ontbijtcafé van het voorjaar. Moest u deze editie missen, dan is het even wachten tot september. Dan zijn we weer terug. Gelieve steeds in te schrijven.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik