VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Ontbijtcafé 9u00-12u30
Ontbijtcafé 9u00-12u30
3 Februari 2019

U kan iedere eerste zondag van de maand in de Vita terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Gezellig samen zitten en babbelen over de afgelopen week of al vooruit kijken naar de komende en dit tijdens een heerlijk ontbijtje. Dat is de kernzaak van deze zondagen.

Gelieve even op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn weer zeer gegeerd.

Prijs: Volwassenen 7 euro. Kinderen (-12j) 3,50 euro. Exclusief dranken!

Vernissage fotowedstrijd ‘Vrij of gevangen?’ 13u30

Deze tentoonstelling is het resultaat van een maandenlange  wedstrijd. Vele uren fotograferen en denkwerk gingen vooraf aan een 200-tal  inzendingen.  De vele foto’s zijn zeer bedachtzaam samengesteld en op objectieve wijze gejureerd. De mooiste foto’s zijn vandaag te bewonderen in een heuse fototentoonstelling. De meest originele en aansprekende foto’s worden vandaag ook bekroond met een mooie prijs en dit samen met een drankje en een hapje.

De tentoonstelling zal vanaf maandag 4 februari nog twee weken lang te bezoeken zijn tijdens de kantooruren van 9u tot 17u.

Inschrijving: uitnodiging vernissage per post. Organisatie: Vita Humana i.s.m. HV Maasland.

VitaFilm ‘The death of Stalin’ 20u00

Op 2 maart 1953, in het midden van de nacht, krijgt Joseph Stalin een beroerte. Stalin, “de vader van de mensen”, regeerde met absolute macht over het volk van Rusland. Twee dagen later werd hij dood verklaard. In deze twee dagen heerst er een hevige concurrentieslag voor het verkrijgen van de hoogste macht. Zijn ministers bakkeleien over de controle; sommige willen positieve veranderingen in de Sovjet-Unie, andere hebben meer sinistere motieven. Wat volgt zijn twee dagen van waanzin, perversiteit en onmenselijkheid.

Prijs: 3 euro (incl. drankje tijdens de pauze).

VitaFilm ‘The Children Act’ 20u00

Fiona Maye, gespeeld door Emma Thompson, is een gerespecteerd rechter aan het Hooggerechtshof waar ze bekend staat om haar professionele en weloverwogen uitspraken in het complexe familierecht. De hoge werkdruk eist echter zijn tol voor haar privéleven. Wanneer haar huwelijk met Jack (Stanley Tucci) lijkt te bezwijken onder haar toewijding stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak. De 17-jarige Adam (Fionn Whitehead) heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp. Fiona moet beslissen of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of recht heeft op vrije wilsbeschikking.

Prijs: 3 euro (incl. drankje tijdens de pauze).

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik