VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Op deze zondag staat een heerlijk ontbijt op u te wachten. Spek en eieren, ontbijtkoeken, verschillende soorten brood en beleg, koffie, thee en veel meer zal ook dit keer niet ontbreken.

Het is het laatste ontbijtcafé van het voorjaar. Moest u deze editie missen, dan is het even wachten tot september. Dan zijn we weer terug. Gelieve steeds in te schrijven.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

FakkelQuiz 20u00
9 Juni 2018

De FakkelQuiz is een quiz met vragen over diverse thema’s en onderwerpen. Er wordt getest op uw kennis over de    actualiteit, wetenschappen, geschiedenis en sport. Muziekvragen alsook filmfragmenten komen  aan bod, en het is aan u – en uw team – om zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te sprokkelen.  Er wordt voorzien in mooie prijzen voor alle deelnemers, dus niemand gaat met lege handen huiswaarts. Schrijf tijdig in met opgave van een originele teamnaam en de gegevens van uw teamverantwoordelijke want de plaatsen zijn beperkt!

 

Prijs: 15 euro / team  (max. 5 deelnemers/team)

Locatie: Jeugdcentrum Fuego, Sportlaan 36, 3680 Maaseik.

In deze lezing geeft gastspreker Joris Tulkens inzicht op de doelstellingen van het humanisme zoals het na de middeleeuwen in onze gewesten openbloeide. Waar kwamen die doelstellingen vandaan? Waarin verschilt het hedendaagse humanisme van het zestiende- eeuwse? Waarom beschouwt men die zestiende eeuw als het begin van onze moderne tijden?

Na die korte theoretische beschouwing neemt hij ons mee door de boeken die hij over die periode geschreven heeft. Hij schetst de personages die erin voorkomen en probeert hij het iconisch karakter van die grote namen af te zwakken, zodat we hen leren kennen als mensen van vlees en bloed.

Prijs: gratis

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik