VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

VitaFilm: Afrika Film Festival ‘Tsotsi’ 20u00

Tsotsi (slang voor dief, gangster) vertelt het pakkende verhaal van een jonge bendeleider die een vrouw overvalt, haar wagen steelt, en kilometers verder pas merkt dat haar pasgeboren baby zich nog in de wagen bevindt. Wat volgt is een relaas van 6 dagen uit het leven van de jonge gangster die plots verantwoordelijk wordt voor het leven van een onschuldige baby.

Prijs: 3 euro. (incl. drankje tijdens de pauze).

Ontbijtcafé 9u00-12u30

Op deze TWEEDE zondag van de maand mei kan u in de Vita terecht voor een uitgebreid ontbijt. Spek en ei, ontbijtkoeken, een geurig kopje koffie of thee, u komt het hier allemaal tegen. Gelieve in te schrijven voor deze activiteit.

Prijs: Volwassenen 7 euro. Kinderen (-12j) 3,50 euro. Exclusief dranken!

Multiculturele Eetavond 19u00

Samen eten en tegelijk andere culturen ontdekken is een mooie ervaring. De gerechten zijn met liefde gemaakt en achter ieder gerecht schuilt een verhaal.  Wat is er nu mooier dan een mix van verschillende culturen en samen met elkaar aan tafel te gaan? Tijdens deze multiculturele eetavond kunt u contact    leggen met andere gasten en informatie krijgen over   verschillende gerechten, gewoontes en tradities. Ontmoeting en gezelligheid staan hier centraal.  Dit mag u zeker niet missen!

Prijs: Volwassenen 20,- euro. Kinderen (-12j) 12,- euro. Exclusief dranken!

In samenwerking met HV Maasland. Inschrijving verplicht!

Lezing: ‘Kwalen en welzijnsziektes’ 20u00

Velen worden getroffen door kwalen allerhande en welzijnsziektes. Het welzijn van een individu zou  steeds centraal moeten staan maar dit is niet altijd het geval in een steeds maar veeleisendere maatschappij. Welvaart is er genoeg maar levensvoldoening vaak niet meer. Stress, overgevoeligheid, burn-out en andere welzijnszieketes hebben een duidelijke invloed op ons lichaam en ons functioneren. Met behulp van de juiste voeding en bepaalde kruiden kan je preventief aan de slag om je te wapenen tegen hedendaagse kwalen. Ook zal een aanpassing van voeding  curatief een hele  omwenteling met zich mee brengen. Francesco Catalano geeft tips en informatie  waarmee u aan de slag kan gaan.

Gastspreker: Francesco Catalano, herborist & docent

Prijs: 5 euro

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik