VRIJZINNIG MAASLAND |
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Iedereen van harte welkom op het Paasontbijt. Spek en eieren, ontbijtkoeken, een geurig kopje koffie of thee, u komt het hier allemaal tegen. Deze editie wordt u ook een gratis glas CAVA aangeboden.

Gelieve op voorhand even in te schrijven zodat we voor iedereen lekkers kunnen voorzien.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

 

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door mandala’s? Of heb je misschien iets met schrijven? Zoek je naar nieuwe invalshoeken om creatief, ontspannen of zelfs meditatief bezig te zijn? In het mandala schrijven worden al deze aspecten gecombineerd.  In deze workshop gaan we op een hele  andere manier aan de slag met woorden en zinnen en ontdekken we vele verschillende mogelijkheden.  Maak kort kennis met theorieën uit de neurowetenschappen, Westerse psychoanalyse en Oosterse denkwijzen.

Lesgeefster Daniëlle Botermans, kwam eind 2013 per toeval op de website van Byakko terecht gekomen. Daar zag ze voor het eerst de werkwijze van het mandala schrijven. Omdat schrijven haar altijd heeft geïnspireerd, is ze het zelf eens gaan proberen en eigenlijk nooit meer gestopt.

Prijs: 5 euro

Van de een op de andere dag wemelen de straten in het Malinese Timboektoe van gewapende mannen met bedekte  gezichten en lange gewaden. Met behulp van megafoons leggen ze de bevolking nieuwe leefregels op. Het zijn jihadisten die het bewind in de streek hebben overgenomen.

Voetbal, roken en muziek zijn verboden, kledingvoorschriften worden ingevoerd en lijfstraffen  toegepast volgens de   regels van de sharia. Ook veebezitter Kidane en zijn gezin, die ver buiten de stad leven, ontkomen niet aan de invloedssfeer van de jihadisten.

Prijs: 3 euro

(incl. drankje tijdens de pauze)

 

 

Op deze TWEEDE zondag van de maand mei kan u in de Vita terecht voor een uitgebreid ontbijt. Spek en ei, ontbijtkoeken, een geurig kopje koffie of thee, u komt het hier allemaal tegen.

Gelieve in te schrijven voor deze activiteit.

 

Prijs: Volwassenen 7 euro

Kinderen (-12j) 3,50 euro

Exclusief dranken!

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik