Vita Comedy Night om 20u00
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Vita Comedy Night om 20u00
9 November 2017

Elk jaar staan er 3 bekende en minder bekende komieken op de planken in de Vita Humana. Artiesten die met hun humor problemen in de maatschappij aankaarten en bespreekbaar maken. Taboes, religie en sociale wanpraktijken worden kritisch opgevoerd. Discussiemateriaal in overvloed voor- tijdens en na de voorstelling. Deze editie mogen de vrijzinnig humanisten van het Maasland en omstreken de heren Kruismans, Vitalski en Noben verwelkomen.

Bert Kruismans is vooral bekend door zijn rol als rechter in De Rechtvaardige Rechters en als topquizzer in het televisieprogramma De Slimste Mens ter Wereld waar hij de winnaar werd in het derde seizoen. Vitalski ontplooide zich voornamelijk als een vertolker van onemanshows. Deze voorstellingen houden het midden tussen comedy en meer vertellende conference. Yannick Noben met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Zijn grappen gaan over zijn huwelijk, het vader zijn of de alledaagse bekommernissen dewelke een 35 jarige man in Vlaanderen heeft.

Locatie: VOM ‘Vita Humana’, Prinsenhoflaan 29, 3680 Maaseik

Dag en uur van het gebeuren: donderdag 9 november 2017 – 20u00

Toegangsprijs:  10 euro

Inschrijving verplicht: vita.humana@telenet.be of 089 51 91 40

Organisator: Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Maasland ‘Vita Humana’

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik