Vita Comedy Night Special
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Vita Comedy Night Special
7 November 2019

Een jaarlijkse conference is nu eenmaal een belangrijke traditie. Vorig jaar bracht Bert reeds een jaaroverzicht. Met een overzicht van politiek en economie in binnen- en buitenland, de staat van het klimaat, het dagelijks leven in de cybermaatschappij, de perikelen van de hedendaagse papa en elke hype die zich voordeed. Ook dit jaar zal door Bert onder loupe genomen worden.

Vanavond kan u reeds getuige zijn van de try-out van de komende eindejaar conference. Geniet samen van de creativiteit en de visie op het jaar door Bert tijdens deze heuse stand-up comedy avond.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al 6 theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s  als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de Zendtijd’.

 

Toegangsprijs:  7 euro

 

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik