Workshop ‘Schrijf het rond’ 19u00
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door mandala’s? Of heb je misschien iets met schrijven? Zoek je naar nieuwe invalshoeken om creatief, ontspannen of zelfs meditatief bezig te zijn? In het mandala schrijven worden al deze aspecten gecombineerd.  In deze workshop gaan we op een hele  andere manier aan de slag met woorden en zinnen en ontdekken we vele verschillende mogelijkheden.  Maak kort kennis met theorieën uit de neurowetenschappen, Westerse psychoanalyse en Oosterse denkwijzen.

Lesgeefster Daniëlle Botermans, kwam eind 2013 per toeval op de website van Byakko terecht gekomen. Daar zag ze voor het eerst de werkwijze van het mandala schrijven. Omdat schrijven haar altijd heeft geïnspireerd, is ze het zelf eens gaan proberen en eigenlijk nooit meer gestopt.

Prijs: 5 euro

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik