Workshop Vegetarisch koken om 19u00
Contacteer ons via: 089 / 51 91 40 of via Email: vita.humana@telenet.be

Wat staat er op ons programma?

In veel bio winkels, en ook steeds meer in      supermarkten, is het aanbod kant-en-klare burgers, broodbeleg en balletjes enorm aan het groeien. Handig, als je niet veel tijd hebt! Maar in deze culinaire workshop bieden we je leuke en lekkere ideetjes voor als je deze lekkernijen zelf wil klaarmaken!

Vers, eenvoudig, milieubewust én vaak ook een pak goedkoper dan wat je in de winkel koopt. Vers is altijd het lekkerst. Het vraagt niet eens zoveel werk. De vleesconsumptie van de mens verzwaard als dusdanig het milieu dat we op zoek moeten gaan naar alternatieven om het ecologisch evenwicht te herstellen. Vleesvervangers, insecten, zaden en granen bieden een uitstekend alternatief voor de overmatige vleesconsumptie en zijn productie. Met deze workshop willen we de alternatieven aanreiken om op een zuinigere en milieubewustere manier om te gaan met grondstoffen en levensmiddelen.

Locatie: VOM ‘Vita Humana’, Prinsenhoflaan 29, 3680 Maaseik

Dag en uur van het gebeuren: donderdag 23 november 2017 – 19u00

Toegangsprijs:  10 euro

Inschrijving verplicht: vita.humana@telenet.be of 089 51 91 40

Organisator: Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Maasland ‘Vita Humana’

Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Contacteer ons

Wil je meer informatie over onze activiteiten of de dagelijkse werking? Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je een zaal huren voor een feestje of activiteit? Laat ons iets weten en we helpen je graag verder.

  • Vita Humana
  • Prinsenhoflaan 29
  • 3680 Maaseik